auktionsforemal-soffa-lampa-stolar-tavlor

Få hjälp med att auktionera ut det du vill i Mörbylånga

När du säljer via auktion med hjälp av oss ser vi först till att göra en ordentligt värdering av ditt eller dina föremål. Våra erfarna värderare på Drott Auktioner & Bohagsservice har lång erfarenhet inom värdering och hjälper dig gärna.

Vi hjälper till att auktionera ut allt från enskilda föremål som smycken och möbler till hela hem, bilar och båtar. För oss är inget föremål för stort eller för litet. Hör av dig till oss så bokar vi in en kostnadsfri videovärdering.

Fri värdering av ditt föremål inför nätauktion

Vi har nyligen börjat med en fri värdering av enstaka föremål eller hela ditt hem via videovärdering. Då ser vi till att boka in ett videomöte med dig via din smartphone.

Lättast är att du kontaktar oss med en beskrivning av vad det är du önskar visa upp för värdering så återkommer vi till dig med förslag på tider. En värderingsman ringer därefter upp dig vid avtalad dag och tid via den app som passar dig bäst, exempelvis WhatsApp eller Facebook Messenger.

Du bestämmer dig sedan för om du önskar sälja via auktion online och vi kommer överens om eventuell hämtning av de föremål du visat upp.

Frågor kring vår auktionsservice i Mörbylånga?

Vill du veta mer om hur vi säljer via auktion i Mörbylånga? Vi berättar gärna mer om våra onlineauktioner och hur många som tar del av våra auktioner på nätet. Hör av dig med dina frågor!