auktionsforemal-soffa-lampa-stolar-tavlor

Erfaren auktionsförrättare – för dig som vill köpa eller sälja på auktion i Kalmar

Välkommen till oss på Drott Auktioner & Bohagsservice då du söker efter ett unikt föremål eller vill ge föremål en andra chans. Vi hjälper dig som vill sälja enstaka föremål eller hela dödsbon.

Använd vår auktionstjänst i Kalmar och få bra betalt

Att sälja via onlineauktion har många fördelar. En av dem är att du inte är bunden till en specifik plats eller tid. Du har med andra ord möjlighet att nå potentiella budgivare dygnet runt. Vi erbjuder numera även onlineauktioner via Tradera där vi säljer allt från klockor till smycken och ädelmetaller.

auktionsforemal-sammetsstolar-unika-lampor

Så går det till att sälja på auktion online i Kalmar

  • Hör av dig med en beskrivning på det eller de föremål du önskar få värderade.
  • Våra värderingsmän återkommer inom kort med förslag på tider för en videovärdering.
  • Under videovärderingen visar du upp de föremål du önskar få värderade, förslagsvis via en app du har på din smartphone som WhatsApp eller Facebook Messenger.
  • Önskar du gå vidare med processen bokar vi en hämtning ute hos dig i Kalmar. Hämtning på platser utanför Södra Sverige sker enligt överenskommelse.
  • Föremålet eller föremålen transporteras till vårt auktionshus för katalogisering, konditionsrapportering och fotografering.
  • Därefter publiceras auktionen online.

Har du frågor gällande vår auktionstjänst i Kalmar? Tveka inte att kontakta oss. Vi besvarar dina frågor så snart vi får tillfälle.