auktionsforemal-soffa-lampa-stolar-tavlor

Sälj dina föremål på auktion online i Borgholm – så går det till

Vi på Drott Auktioner & Bohagsservice i Borgholm erbjuder auktionsservice i toppklass. Vi erbjuder onlineauktioner och realtidsauktioner på nätet, alla dagar i veckan. Hör av dig till oss för en fri värdering för att få ett uppskattat värde.

  • Skicka oss en intressanmälan och beskriv vad du vill få värderat.
  • Vi återkommer till dig inom kort med förslag på tider för en videovärdering.
  • Du visar upp de förmål du vill få värderat av våra erfarna värderare, förslagsvis via WhatsApp eller Facebook Messenger.
  • Önskar du gå vidare med processen bokar vi en hämtning ute hos dig i Borgholm. Hämtning av auktionsgods på andra orter sker enligt överenskommelse.
  • Föremålet eller föremålen transporteras till vårt auktionshus där katalogisering, konditionsrapportering och fotografering sker allt eftersom föremålen publiceras för auktion online.

Har du frågor kring auktionsprocessen? Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss på Drott Auktioner & Bohagsservice.

auktionsforemal-sammetsstolar-unika-lampor

Vi auktionerar ut allt från bilar till smycken och samlarföremål

Hos oss kan du få alla typer av föremål värderade, oavsett om det gäller en äldre bil eller hela dödsbon. Vi ser till att din auktion når många potentiella budgivare och får bra spridning online.